Ferietur til Skagen

Ferie med fire barn når minsten er ni måneder kan være litt stressende. En vil gjerne gjøre alle til lags. Tvillingene på tolv vil noe helt annet enn jenta på fem, og når minsten må sove så må bare alle legge til rette for det. Så lenge en velger den rette innstillingen, aksepterer situasjonen og i tillegg klarer å videreføre en positiv holdning til barna så blir stort sett alle fornøyde. Noe tid til å oppdatere bloggen ble det iallfall ikke – når tida er knapp må barna selvfølgelig komme først.

IMG_5931

Vi endte iallfall opp med en flott liten ferietur til Skagen i Danmark. Skuldrene ble senket noen hakk hos oss voksne, barna fikk nye opplevelser, sammen fikk vi mange nye minner som vi kan mimre om i lang tid fremover. På hotellet kunne vi kose oss med utendørs bading i basseng. Været var høst-aktig med vind og regn de dagene vi var der så det passet godt at bassenget var oppvarmet til 23 grader. Men tross vind så gløttet sola frem i ny og ne og da nøt vi den også. Selvfølgelig ble det en tur til Grenen der vi nesten blåste bort, men utpå stranda ved “Det grå fyr” klarte vi å posere og fotografere noen asanas til instagram likevel – de galne har det kjekt!

IMG_5880

Uansett hvor herlig ferie så er det alltid deilig å komme hjem til egen seng, norsk ost og yogamatta. Femåringen gledet seg mest til å komme hjem til “ekte mat”.

IMG_5938

Håper dere alle har hatt noen fine dager her hjemme eller på ferie dere også!

IMG_5800

~ anette ~

Advertisements

5 thoughts on “Ferietur til Skagen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s