Lille Yoga

Yoga har vært en del av livet mitt de siste ti årene. Da tvillingjentene våre var rundt et år (det vil si for 11 år siden) fikk jeg en fin liten bok; ¨Lille yoga¨, i posten. Jeg husker ikke om jeg fikk den som abonnent i godboken eller om jeg bestilte den. Den har vært til stor glede for alle de tre største jentene våre. Minstejenta Oda er fremdeles litt liten til å prøve seg på yogaen, men følger nysgjerrig med.

IMG_4508

I boka er det enkle illustrasjoner i form av tegninger. Det er kun få øvelser å forholde seg til, og alle øvelsene er knyttet opp mot et dyr. Vi har hatt det veldig moro med imitasjon av både dyrebevegelser og dyrelyder inspirert av denne boka.

IMG_5029

Nå er det femåringen vår, Ane, som bruker boka hos oss. Hun syns det var veldig kjekt da vi skulle ta bilder av yogaøvelsene. Det dukker fort opp noen favoritter fra boka. Ane elsker å være en katt:

IMG_4509

Hun liker å sove som musa:

IMG_4503

Eller hoppe som en frosk:

IMG_4510

Etter at vi har gått gjennom øvelsene, gjerne to ganger, så prøver vi å hvile og fokusere på pusten. Ikke lett for en femåring så det er selvfølgelig ingen press, om hun bare klarer å ligge stille i noen sekunder er det bra.

IMG_4500

~ anette ~

Advertisements

4 thoughts on “Lille Yoga

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s