Yoga som livsstil

Mange tenker først og fremst på yoga som en treningsform der en utfører asanas. Yoga innebærer derimot mye annet en asanapraksis. Yoga handler vel så mye om å frigjøre seg fra den begrensende forestillingen om hvem vi er. På den måten er yoga også en mental tilstand. Yoga vil derfor i større eller mindre grad ha innvirkning på ens livsstil.

En ser gjerne for seg at en må være et avbalansert og harmonisk menneske for å drive med yoga. I realiteten passer yoga for alle. Men det vil gjøre deg mer avbalansert og harmonisk dersom du praktiserer yoga over tid. Starter du med yoga vil yogaens filosofi og øvelser etter hvert gi deg en sunn kropp og et sunt sinn som blir i bedre harmoni en tidligere. Dette vil da hjelpe deg til en sunnere og mer balansert livsstil.

Yoga som livsstil handler mer om kontroll av gamle vaner og lyster, og ikke om å avholde fra disse. Yoga vil hjelpe deg med å holde humøret ditt mer stabilt, med et mer positivt syn på livet. Det vil også hjelpe deg å unngå humørsvingninger og nedstemthet.

Med bare en liten innsats vil yoga gi deg enormt mye tilbake av visdom, styrke, fred og indre frihet. Jeg kaller det alltid for indre frihet da den virkelige frihet starter inni en selv. Med yoga vil du få en større bevissthet rundt din kropp, og du vil få et opplyst sinn.

Viktigst av alt vil yoga hjelpe deg til å se mulighetene som ligger i deg selv.

IMG_4110.JPG

~ anette ~

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s